Let's fly vol.4 2024

Huippusuosittu akro-workshop on täällä taas! Laita päivä kalenteriin ja seuraa päivityksiä! Kaikki päivän kuviot tehdään lajineutraalisti, joten voit soveltaa niitä just sun suosikkilajiin ja -musiikkiin! Voit tulla myös mukaan ilman aikaisempaa tanssitaustaa!

Mitä?
Tanssiakrobatia-workshop. Päivä on jaettu kahteen osioon, helpompiin täysin vienti-seurattaviin kuvioihin sekä haastavampiin ja hurjempiin. Voit osallistua vain toiselle tasolle tai koko päivälle. Et tarvitse omaa paria, mutta ilmoittautuessasi yksin saatat joutua jonottamaan, sillä pyrimme mahdollisimman lähelle tasapareja.

Missä?
Tesomankatu 33.
Kokoontuminen Tanssiseura Swing Teamin salissa, itse harjoittelu tapahtuu voimistelijoiden salissa (sama rakennus). Lattia on pehmustettu voimistelumatolla.

Milloin?
Su 2.6.2024
Lähellä lattiaa tehtävät, vienti-seurattavat akrot kello 11-13
Kauempana lattiasta tehtävät, haastavat akrot kello 14-16

Hinta?
Yksi taso 20 €, koko päivä 30 €

 

Facebook:

https://www.facebook.com/events/921981506335968


Ilmoittautuminen

- Ilmoittautumislomake ei toimi oikein Internet Explorerilla! Lomakkeesta jää puuttumaan kurssivalinnat. Käytä ilmoittautumiseen Google Chromea tai Mozilla Firefoxia.

- Jos et saa vahvistusviestiä tunnin sisällä ilmoittautumisesta, tarkista roskapostikansiosi. Hotmail.com, Outlook.com, Live.com tai muut Microsoftin sähköpostit saattavat ohjata ilmoittautumisen yhteydessä syntyvän maksutietoviestin roskaposteihin. Jos et saanut vahvistusviestiä, täytä ilmoittautumislomake uudelleen ja lähetä sen jälkeen viesti meille osoitteeseen info(at)swingteam.fi, niin lähetämme maksutiedot sinulle erikseen.

- Jos haluat muuttaa ilmoittautumistasi jälkikäteen, ÄLÄ TÄYTÄ UUTTA ILMOITTAUTUMISLOMAKETTA vaan laita sähköpostia osoitteeseen info(at)swingteam.fi, niin korjaamme ilmoittautumisesi tiedot ajan tasalle ja annamme tarvittaessa ohjeet lisämaksun suorittamiseen.