Swingiä Vaskivedellä
 
 

 

 

Swingiä Vaskivedellä 2024

2.-4.8.2024

 

Hei tanssikaveri, nyt on aika kiillottaa kengät ja oikaista rusetti! Liity seuraamme unohtumattomaan lindy hop -viikonloppuun kauniissa suomalaisessa järvimaisemassa.

 

 

Swing Team järjestää lindy hop -leirin elokuussa!

 

KENELLE?

 

Tämä leiri sopii erityisesti sinulle, joka olet kiinnostunut lindy hopista ja sosiaalitanssista. Olet taitotasoltasi vähintään alkeistason asiat osaava ja olet innokas oppimaan lisää. Edistyneemmälle tasolle järjestämme pienen tasotestin leirin alussa, jolla varmistamme että pysyt mukana opetuksessa ja harjoiteltavien asioiden haastavuus pysyy sopivana. Takaamme, että molemmilla tasoilla saat hyvää opetusta, josta on juuri sinulle hyötyä!

Niille, jotka eivät ole vielä päässeet lindy hopin ihanaan maailmaan sisälle, järjestämme aivan perusteista liikkeelle lähtevän alkeiskurssin lauantaina ja sunnuntaina. Siellä opit riittävät perustaidot, joilla pärjäät illan bileissä tanssilattialla.

 

TARJOAMME

 

Yli 9 tuntia opetusta ja 2 taster-tuntia, kaksi iltaa bileitä livemusiikin kera, rentouttavassa ja kauniissa järvenrantaympäristössä pienen kylän sydämessä.

 
 

ESIINTYJÄT

 

 Swing Doctors

 

 

 

 

LYHYESTI

Yli 9 tuntia opetusta
2 iltaa bileitä
2 päivää oppimista ja ajatustenvaihtoa
Taster-tunteja
Swingaava bändi!
Mahtavia esityksiä
Hyppysellinen yllätyksiä
Kaikki tapahtumat pienen alueen sisällä

 

MISSÄ?

 

Myllyniemen lava sekä nuorisoseurantalo Vaskivedellä, noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta.

 

 

 

 

 

Tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.