Lattareita swingtanssijoille 2024

Tule mukaan Simon ja Miljan lattariworkshopiin. Molemmat lajit lähtevät aivan alkeista, joten voit tulla myös mukaan ilman aikaisempaa tanssitaustaa!

Mitä?
Lattariworkshop, jossa salsan ja bachatan alkeita. Voit osallistua vain toiselle tunnille tai koko päivälle. Et tarvitse omaa paria, mutta ilmoittautuessasi yksin saatat joutua jonottamaan, sillä pyrimme mahdollisimman lähelle tasapareja.

Missä?
Tesomankatu 33.
Tanssiseura Swing Teamin salissa.

Milloin?
La 11.5.2024
Salsa 12-14
Bachata 15-17

Hinta
Yksi laji 20 €, koko päivä 30 €

 

Facebook:

https://www.facebook.com/events/2200430966957827


Ilmoittautuminen

- Ilmoittautumislomake ei toimi oikein Internet Explorerilla! Lomakkeesta jää puuttumaan kurssivalinnat. Käytä ilmoittautumiseen Google Chromea tai Mozilla Firefoxia.

- Jos et saa vahvistusviestiä tunnin sisällä ilmoittautumisesta, tarkista roskapostikansiosi. Hotmail.com, Outlook.com, Live.com tai muut Microsoftin sähköpostit saattavat ohjata ilmoittautumisen yhteydessä syntyvän maksutietoviestin roskaposteihin. Jos et saanut vahvistusviestiä, täytä ilmoittautumislomake uudelleen ja lähetä sen jälkeen viesti meille osoitteeseen info(at)swingteam.fi, niin lähetämme maksutiedot sinulle erikseen.

- Jos haluat muuttaa ilmoittautumistasi jälkikäteen, ÄLÄ TÄYTÄ UUTTA ILMOITTAUTUMISLOMAKETTA vaan laita sähköpostia osoitteeseen info(at)swingteam.fi, niin korjaamme ilmoittautumisesi tiedot ajan tasalle ja annamme tarvittaessa ohjeet lisämaksun suorittamiseen.