Aktiivinen viikkotunneilla, yksityistunneilla ja workshopeissa käyminen tarjoaa sinulle uutta materiaalia. Jotta saat sen siirrettyä tanssiisi, täytyy sinun harjoitella itsenäisesti ja omaan tahtiin, koska vain toistojen ja tuhansien tanssikilometrien kautta alat niittää tuloksia. Olivatpa tavoitteesi kisalattialla tai tanssibileissä, suosittelemme itsenäistä harjoittelua kaikille. Tähän treenaamiseen tarjoamme vapaavuoroja Tesomalla.

 

Don't practice until you get it right. Practice until you can't get it wrong.

 

 

 

Kuka voi käydä vapaavuoroilla?

Vapaavuorot on tarkoitettu kaikille Swing Teamin jäsenille, jotka haluavat panostaa tanssinsa kehittämiseen. Suosittelemme itsenäistä harjoittelua kaikentasoisille tanssijoille.

 

Milloin ja missä voin treenata?

Swing Teamin oma sali on vapaa vapaavuorokäyttöön viikkotuntien ja muiden tapahtumien ulkopuolella. Katso vapaat ajat salivarauskalenterista.

On erittäin tärkeää, että rastilistaan merkitään vapaavuoroilla kävijät, sillä seuraamme salin käyttöastetta.

Tesoman eteisen aulatilaa (sisään tultaessa vasemmalla) voi myös käyttää vapaaharjoitteluun silloin, kun se on vapaana. Voit hakea salista kannettavan cd-soittimen, jonka kautta voit soittaa musiikkia eteisessä.

 

Maksut

Vapaavuoroilla harjoitellessa täytyy olla maksettuna kuluvan vuoden jäsenmaksu (10 €) sekä vapaavuoro- tai kausimaksu, ks. hinnasto.

Kausimaksun maksaneille*
Kertamaksu
Vapaaharjoitusten kausimaksu
 Salin varaaminen omaan käyttöön (jäsenhinta)
0 e
10 e 
35 e 
15 e / h 

 *Kaikki vähintään viiden viikon kurssimaksun maksaneet ovat oikeutettuja käyttämään vapaavuoroja ilman erillistä maksua.

 

Vapaavuorojen ABC

Tule harjoittelemaan vapaavuoroille yksin, parin kanssa tai porukalla. Kun salissa ei ole tilavarausta, on se vapaasti kaikkien treenaajien käytettävissä. Mikäli vapaavuorolle tulee useampia harjoittelijoita, on pelisäännöistä sovittava kaikkien paikalla olijoiden kesken. Salille ensimmäisenä saapuneella on etuajo-oikeus soitettavan musiikin valinnassa, mutta yhteishengen säilyttämisen nimissä on hyvä ottaa muutkin tanssijat huomioon.

Kun tulet vapaavuorolle, ota oma musiikkisi mukaan. Voit soittaa musiikkia puhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta AUX-liitännän kautta. Salilla on myös muutamia kannettavia cd-soittimia, joissa on myös AUX-liitäntä.

Kun poistut salilta, tulee omat jäljet siivota, soittolaitteista katkaista virrat ja valot sammuttaa.

Jos poistut klo 21 jälkeen eikä rakennuksessa ole meneillään mitään tapahtumaa, täytyy ulko-ovi lukita.

Vapaavuoron käyttäjät voivat halutessaan käyttää vapaaharjoitusvuoroa yksityistunteihin seuran valmentajan kanssa. Valmentajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) swingteam.fi.

Vapaavuoron käyttäjät ovat vastuussa käyttämistään sähkölaitteista sekä muista seuran välineistä. Mahdollisista rikkoutumisista ja vahingoista on viipymättä ilmoitettava kalustovastaavalle/hallitukselle info (at) swingteam.fi

Jos sinulla on kysyttävää vapaavuorokäytännöistä, esim. laitteiden käytöstä, ota yhteyttä info (at) swingteam.fi.

Iloista ja ahkeraa harjoituskautta kaikille!

Keep calm and go practice.

 
 
 
 
FaLang translation system by Faboba

Meillä voit maksaa myös näillä:

 

Smartum

tyky plus viuhka 2014

virikeseteli shadow

sporttipassi