Huomaa: kaikki tämän sivun karttalinkit aukeavat uuteen selainikkunaan.

 

Swing Teamin sali, Ikurin liikuntahalli (Tesoma)

Tesomankatu 33, 33310 Tampere

 

Saapuessasi Ikurin Liikuntahallin pihaan sisäänkäynti on järjestyksessään heti toinen ovi. Oven yläpuolella on Tanssikeskus Tessu -kyltti. Eteisestä tähdätään viistosti oikealle kohti Swing Teamin salia.

Liikuntahallin pihassa on iso parkkipaikka. Pihan lisäksi parkkitilaa löytyy puretun Toimintakeskuksen pihasta (seuraava katu Ikuriin päin).

Swing Teamin salin läheisyyteen pääsee ainakin bussilinjoilla 8, 17, 21 ja 71. Tutustu tarkemmin Tampereen kaupungin liikennelaitoksen bussilinjoihin ja aikatauluihin.

HUOMAA saapuessasi harjoitussalille: kaikki ulkovaatteet, takit ja ulkokengät jätetään pukuhuoneisiin tai salin ulkopuolella oleviin naulakoihin. Ulkokengillä ei missään nimessä kuljeta liikuntasaliin.

Tesoman salilta löytyy pukuhuoneet, wc-tilat ja suihku. Salilla on myös kahvinkeitin, pieni jääkaappi ja mikroaaltouuni eväiden säilyttämistä ja lämmittämistä varten. Salin lattia on parkettia ja salin seinällä on isot peilit.

 

 

Tampereen stadion

Sali 3, Ratinan rantatie 1, 33100 Tampere

 

Tanssisaliin ei saa mennä mustilla kumipohjaisilla kengillä, joista voi jäädä jälkiä lattiaan. Arkisin harjoitussalien on oltava tyhjinä klo 21.30 mennessä ja liikuntatiloista on poistuttava klo 21.45 mennessä.

 

 

Ravintola Teerenpelin alakerta

Hämeenkatu 25, 33200 Tampere

 

K-18

Lisätiedot: https://www.teerenpeli.com/