Saturday Bugg Fever 25.3.2023

Saturday Bugg Fever banneri

 

Saturday Bugg Fever aiheuttaa bugg-huumaa lauantaina 25.3.2023. Luvassa on tiukkaa rutistusta yksin ja parin kanssa.  

 

Opettajat

Iltapäivän soolo ja edistyneet -tunteja luotsaavat:

Otto Valtamo

Anni Henttonen

Aamupäivän alkeisjatko -osiosta vastaavat:

Marko Leppänen

Elina Hotti

 

Aikataulu

Ovet aukeavat klo 10:45

Alkeisjatko 11:15-13:15

Soolo/tekniikka 14-15

Edistyneet 15:15-17:15

 

Hinnat

Soolo + edistyneet 45 €, Swing Teamin ja Breakin jäsenille 40 €

Soolo + alkeisjatko 30 €, Swing Teamin ja Breakin jäsenille 25 €

Soolo/tekniikka 15 €, Swing Teamin jäsenille ja Breakin jäsenille 10 €

Koko päivä 55 €, Swing Teamin  ja Breakin jäsenille 45 €

 

Voit alutessasi liittyä Swing Teamin jäseneksi ennen workshop-ilmoittautumista osoitteessa https://www.swingteam.fi/jaseneksi/ilmoittautumislomake

Jäsenenä saat etuja myös tulevista seuran workshopeista ja erillishinnoitelluista tunneista kuten boogie woogie edistyneet.

 

Ilmoittautumisohjeet:

Täytä lomake ilmoittautumissivulla. 

Valitse 'Liput' -valikosta osallistumistapasi.

Kirjoita 'Lisätietoja' -kenttään roolisi (viejä/seuraaja) sekä mahdollinen parisi nimi. Tietoa ei tarvita mikäli osallistut ainoastaan soolotunnille.

 

Sijainti:

Workshop järjestetään Tessulla Swing Teamin ja osin Hurmion saleilla. Tilat ovat aktiivisesti tanssikäytössä ja palvelevat seuroja mainiosti osoitteessa Tesomankatu 33, 33310 Tampere. Perille pääsee kaupunkiliikenteen busseilla eikä lähimmälle junaliikenteen seisakkeellekaan ole pitkä matka. Autolla tulijoille on runsaasti maksutonta parkkitilaa.

 

Lisätietoa

Paikat vahvistetaan ilmoittautuneille viimeistään 12.3.2023. Pyrimme huolehtimaan, ettei kumpaakaan roolia olisi liian suurta määrää suhteissa toisiinsa.

Maksutapana on ensisijaisesti tilisiirto paikan vahvistuksen yhteydessä lähetettävillä maksutiedoilla. Kurssimaksun voi halutessaan kuitenkin maksaa  myös useimmilla liikuntaeduilla tai paikan päällä MobilePayllä tai kortilla. Paikan päällä maksusta on sovittava erikseen.

Salilla on käytössä jääkaappi ja mikroaaltouuni joten voit varautua omilla eväillä. Lähimmät ruokailumahdollisuudet ovat ABC Kolmenkulma ja liikekeskus Westeri.

 

Peruutusehdot 

Ilmoittautuminen on sitova. Jos perut ilmoittautumisesi viimeistään kaksi viikkoa ennen workshopia, osallistumismaksua ei laskuteta. Jos perut ilmoittautumisesi alle kaksi viikkoa ennen workshopia, rahoja ei palauteta. Lääkärintodistuksella saat rahoista takaisin 75 % peruuttaessasi ilmoittautumisesi myös alle kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

 

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/5CfezAHJ4

 Mahdolliset kysymykset voi lähettää: Elina Hotti etunimi.sukunimi@swingteam.fi

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.