Elina

Elina Hotti

Elina antoi pikkusormensa rock’n’swing -lajeille jo ala-asteella. Kokeilu tosin jäi parin puutteessa yhtä lyhyeksi kuin muutkin paritanssikokeilut siihen mennessä ja sama oli likellä jokunen vuosi myöhemmin, kun hän palasi rock’n’roll- ja boogie woogie -tunneille. Onneksi silloinen valmentaja keksi tuupata innokkaan rokkitytön juniorivalmentajakoulutuksiin.

Elina opetti ensimmäiset rock’n’roll -tuntinsa 16-kesäisenä Spiralilla ja muutaman vuoden myöhemmin silloin vastaperustetussa Swing Teamissa. Hän pomppii ainakin toistaiseksi edelleen naisformaatiossa vaikka aina sanookin, että eläkeikä häämöttää.

Opiskeluaikana tanssit jäivät moneksi vuodeksi, kunnes Marko L. eräänä talvena ilmaisi varovaisesti haluavansa oppia tanssimaan ja ensimmäiseksi yhteiseksi lajiksi valikoitui bugg. Tilanne eskaloitui ja siitä lähtien ei juuri muuta ole tullutkaan tehtyä. Paitsi nyt ehkä kokeiltua yksi kerrallaan seuran ja vähän muidenkin seurojen lajeja.

Tie sekä tanssijana että valmentajana on pahasti kesken eikä tunnetusti koskaan tulekaan valmiiksi. Siksi Elina pyrkii aktiivisesti osallistumaan muiden opettajien tunneille, tapahtumiin ja koulutuksiin. Hän yrittää kehittyä myös heikommassa roolissaan ja kannustaa innokkaasti muitakin kokeilemaan roolinvaihtoa!

Elina on tarkka valkku, mutta hänelle on erityisen tärkeää, että tunnit ovat turvallinen paikka jossa jokainen uskaltaa luoda itselleen sopivan tavan ilmaista kehollisesti itseään ja musiikkia.

Kompetenssit: Elina on suorittanut Tanssiurheiluliiton RS-seuraohjaajakurssi 1:sen sekä buggin lajiosat niin seuraohjaaja kuin -valmentajatasolla ja työstää parhaillaan koulutuksia täydentäviä harjoitteluita. Lisäksi hän on osallistunut Suomen tanssikoulun opettajille suunnatuihin koulutuksiin ja tanssijana useille leireille ja tapahtumiin.