Tero

Tero Hietaranta

Paritansseja Tero on harrastanut jo 1900-luvun lopulta alkaen. Kun Swing Teamissä alkoivat viikoittaiset West Coast Swing -tunnit vuonna 2009, niin Tero oli heti mukana. Sittemmin on ollut hyvin vähän järjestettyjä West Coast Swing -tapahtumia, mihin Tero ei olisi osallistunut (viikkotunnit, leirit, bileet...).

Tero haluaa painottaa erityisesti parityöskentelyä, mutta myöskin yksilöllisiä stailauksia, musiikkiakaan unohtamatta. Hän haluaa kannustaa jokaista tanssijaa henkilökohtaiseen luovuuteen.

Kompetenssit: Tero on osallistunut kaikille Suomessa järjestetyille isommille kansainvälisille viikonloppuleireille, missä on ollut ohjaajia maailman huipulta. On osallistunut leirien yhteydessä pidettävillä intensiiveillä (Kyle Redd, Maxence Martin, Tessa Cunningham, Myles Monroe...) ja kilpailee aktiivisesti Suomessa järjestettävissä kilpailuissa.

Tero harjoittelee aktiivisesti, ja haluaa auttaa muitakin. Jo aikaisemmin hän auttoi yksittäisiä ihmisiä lajin saloihin, ja nyt on muutama kausi ohjattuja viikkotuntejakin takana Swing Teamillä.