Teemu P.

Teemu Pöyhönen

Teemu päätyi rock'n'swing-tanssien pariin kurkistettuaan lavatanssikurssia ennen viereiseen saliin, josta kuului iloista svengaavaa musiikkia. Salissa tanssittiin vauhdikkaasti ja hetken ihmettelyn jälkeen tanssin nimeksi paljastui Boogie Woogie. Seuraava ajatus oli: "tuota mä haluan tehdä" ja laji vei mennessään. 

Swing Teamin kursseilla opituille taidoille oli käyttöä lavoilla ja myöhemmin eri R'n'S-tapahtumissa sekä niiden iltabileissä, niin Suomessa kuin ulkomailla. Tie vei ensin esiintymään tapahtumiin, sitten kisalattialle tanssimaan Boogie Woogieta ja Lindy Hopia ja lopulta valmentajaksi Swing Teamiin.

Teemun mielestä Boogie Woogiessa ja Lindy Hopissa viehättää vapaus, vauhti ja hassuttelu tanssilattialla ja svengaava reipas musiikki. Lisäksi tärkeä havainto tanssiuran alkupuolella oli, että lajeja voi oppia kuka vaan - kunhan harjoittelee innokkaasti ja käyttää harjoiteltuja taitoja erilaisissa tilanteissa. Valmentajana Teemu haluaa tukea ja auttaa harjoittelussa eteenpäin - ja kannustaa jokaista tanssijaa tekemään itse työtä oman osaamisensa parantamiseksi.

Kompetenssit: Valmennuskokemusta Teemulla on jo yli kymmenen vuoden ajalta, sekä Tanssiurheiluliiton koulutuksista suoritettu Tanssiurheiluliiton Rock'n'Swing-seurajaohjaajan pätevyys Boogie Woogiessa ja Lindy Hopissa vuodelta 2014 ja lisäksi RS seuravalmentajakoulutus -kurssi.