Teemu P.

Teemu Pöyhönen

Valmennus kevätkaudella: Boogie Woogie

 

Pidän rock'n'roll musiikista ja boogie woogiessa pääsee liikkumaan juuri tällaisen loistavan musiikin tahtiin. Lindy Hop on toinen loistava tanssi vauhtia riittää. Tanssiura alkoi vuonna 2003 lavatansseilla, mutta nopeasti törmäsin boogie woogieen ja sitä kautta tie vei tamperelaisena Swing Teamiin. Monta vuotta kursseja käytyäni päädyin ensin mukaan esiintymään 2009 vuoden tienoilla ja sen jälkeen kisalattialle 2010 vuonna. Tästä luonnollinen jatkumo oli valmennustehtävät.

 

Kisoissa lattialla on tullut päälajien boogie woogie ja lindy hop lisäksi enemmän enemmän pilke silmäkulmassa buggiin, fuskuun ja rockabillyyn. Tanssitaitoa olen päässyt käyttämään kisataphtumien lisäksi erilaisissa rokkibileissä sekä tanssileireillä kotimaassa ja ulkomailla.

 

Valmennuskoulutusta on Tanssiurheiluliiton Rock'n'Swing -seuraohjaaja boogie woogie ja lindy hopin lisäksi RS Seuravalmentajakurssi  ja Taitoharjoittelu 2.

 

Mikäli tuntuu, että tanssikärpäsen puraistua ei ole oikein tietoa mitä boogie woogiessa harjoitella seuraavaksi, niin nykäise hihasta ja katsotaan yksityistunnilla mitä voisi harjoitella seuraavaksi.


Kompetenssit:
 Valmennuskokemusta Teemulla on jo yli kymmenen vuoden ajalta, sekä Tanssiurheiluliiton koulutuksista suoritettu Tanssiurheiluliiton Rock'n'Swing-seurajaohjaajan pätevyys Boogie Woogiessa ja Lindy Hopissa vuodelta 2014 ja lisäksi RS seuravalmentajakoulutus -kurssi.