Simo

Simo

Simo hurahti tanssiin jo 15-vuotiaana eikä loppua ole sen koommin näkynyt. Tanssikokemusta hän on kerännyt rutkasti aktiivisella lavatanssilla. Ahkeran treenaamisen ja kilpailemisen myötä suosikeiksi hänelle muodostui fusku, bugg, boogie woogie sekä hitaampaan musiikkiin tanssittava blues. Simo on konkarivalmentaja fuskun, buggin ja boogie woogien ryhmissä vuosien kokemuksella. Simo valmentaa lisäksi lihaskuntoharjoitteluun keskittyvää ryhmää Swing Poweria.

Valmentamisessa Simolle tärkeimpiä asioita ovat tekniikka sekä lajinomainen tanssiminen. Huolimatta ryhmien teknisesti haastavista opetuksista, ryhmissä on hyvä yhteishenki oppilaiden ja valmentajien välillä ja illan päätteeksi kaikki poistuvat hymy huulilla salilta. Tasaisesti kauden mittaan pidetyt palautetunnit takaavat henkilökohtaiset neuvot kaikille halukkaille! Simo pitää siitä, että häntä haastetaan tunneilla kaikenlaisilla tanssikysymyksillä ja viimeistään seuraavalla kerralla tuo vastaukset lähes kysymykseen kuin kysymykseen.

Kompetenssit: Simolla on tanssin valmennuskokemusta 10 vuoden ajalta ja hän on suorittanut Tanssiurheiluliiton PT1:n, joka vastaa nykyistä RS-seuraohjaajakurssi 1:tä, sekä JT1:n, joka vastaa nykyistä RS-seuravalmentajakurssia. Lisäksi hän on suorittanut Boogie Woogien perus- ja kilpatason lajiosat ja Buggin ohjaajakoulutuksen ja perustason lajiosan.