Jukka

Jukka ja SatuTäällä olen minä, Jukka, tanssiohjaaja ja balboa-maailman seikkailija. Yli 10 vuotta sitten astelin swing-lajien sykkeeseen, ja siitä lähtien olen ollut liekeissä tanssin taian vallassa.

Lahden Jam'n Rollin kiehtova yhteisö on ollut toinen kotini, jossa olen saanut vuosien varrella jakaa taitojani ja innostusta tanssin pariin. Kisakentillä olen taistellut, nauranut ja oppinut vuosien ajan, kisaillen lajeja kuten fusku, bugg, boogie woogie ja lindy hop.

En ole koskaan lakannut tavoittelemasta tanssin syvempää ymmärrystä. Olen kulkenut aktiivisesti yksärivalmennuksen polkuja Suomessa, hakien uutta oppia ja tekniikkaa. Kansainvälisiltä leireiltä ammennan nykyään tuoretta virtaa, erityisesti lindy hopin ja balboan maailmasta.

Olen luontaisesti tanssin iloinen ja intensiivinen ilmaisija, mutta balboa on avannut minulle uuden tavan tanssia. Se opettaa, että "vähemmän on enemmän" – ja tämä filosofia sykkii erityisesti sydämessäni. Balboa on teknisyytensä ja iloisuutensa vuoksi lähellä sydäntäni, ja haluan jakaa sen lumoa myös sinulle.

Tule mukaan tanssin riemukkaaseen maailmaan kanssani, ja yhdessä voimme tutkia balboan saloja ja nauttia sen tunnelmasta. Olen täällä sinua varten, valmiina mahdollistamaan balboan harrastamisen myös sinulle – tervetuloa mukaan luomaan unohtumattomia tanssimuistoja!