Hidasta! Bugg workshop 28.10.2023

Saturday Bugg Fever banneri

 

Lauantaina 28.10.2023 syvennytään hitaan buggin saloihin Ari ja Soile Liljan kanssa

Näillä jatkotason tunneilla käydään läpi hitaan buggin tekniikkaa erityisesti askeltekniikan ja vartalon käytön osalta ja opetellaan hitaaseen sopivia kuvioita. Iltapäivällä kuullaan monipuolisesti erilaista musiikkia jonka tavoitteena on avartaa näkemystä hitaan buggin tanssimisesta.

Opettajat

Ari ja Soile ovat kilpailleet RS-lajeissa vuosina 2012-2020 päälajinaan bugg. Lisäksi pari on kilpaillut boogie woogiessa, fuskussa ja lindy hoppissa.  Oman kilpailukokemuksen lisäksi molemmat ovat suorittaneet useita erilaisia tanssin ohjaamiseen ja valmentamiseen liittyviä kursseja sekä urheiluvalmintamisen tutkintoja. He valmistuivat vuonna 2021 Suomen Tanssiurheiluliiton tuomarikoulutuksesta ja toimivat tällä hetkellä tanssin parissa tuomaritehtävissä.  

Aikataulu

Ovet aukeavat klo 12:30

Tunnit pidetään klo 13-16

Hinta

35 €

Ilmoittautumisohjeet:

Täytä lomake ilmoittautumissivulla

Mahdollisuus yksityistunteihin:

Opettajilta on mahdollisuus varata yksityistunti ennen workshopia tai sen jälkeen. Tiedustele varaustilannetta Elina Hotti etunimi.sukunimi@swingteam.fi.

Sijainti:

Workshop järjestetään Tessulla Swing Teamin salissa. Tila on aktiivisesti tanssikäytössä ja palvelevat seuroja mainiosti osoitteessa Tesomankatu 33, 33310 Tampere. Perille pääsee kaupunkiliikenteen busseilla eikä lähimmälle junaliikenteen seisakkeellekaan ole pitkä matka. Autolla tulijoille on runsaasti maksutonta parkkitilaa. 

Lisätietoa

Paikat vahvistetaan ilmoittautuneille viimeistään 20.10.2023. Pyrimme huolehtimaan, ettei kumpaakaan roolia olisi liian suurta määrää suhteissa toisiinsa.

Maksutapana on ensisijaisesti tilisiirto paikan vahvistuksen yhteydessä lähetettävillä maksutiedoilla. Kurssimaksun voi halutessaan kuitenkin maksaa  myös useimmilla liikuntaeduilla tai paikan päällä MobilePayllä tai kortilla. Paikan päällä maksusta on sovittava erikseen.

Salilla on käytössä jääkaappi ja mikroaaltouuni joten voit varautua omilla eväillä. Lähimmät ruokailumahdollisuudet ovat ABC Kolmenkulma ja liikekeskus Westeri.

Peruutusehdot 

Ilmoittautuminen on sitova. Jos perut ilmoittautumisesi viimeistään kaksi viikkoa ennen workshopia, osallistumismaksua ei laskuteta. Jos perut ilmoittautumisesi alle kaksi viikkoa ennen workshopia, rahoja ei palauteta. Lääkärintodistuksella saat rahoista takaisin 75 % peruuttaessasi ilmoittautumisesi myös alle kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

 

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/K0k5zN0l

 Mahdolliset kysymykset voi lähettää: Elina Hotti etunimi.sukunimi@swingteam.fi

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.