Tarkista tilan varaukset täältä.

 bileet sali

Yleistä

Tanssiseura Swing Team ry vuokraa salia sosiaalitiloineen sekä seuran jäsenille että ulkopuolisille. Kun salin vuokraa, on se yksityiskäytössä vuokraajalla. Salivuokraan kuuluu yleisten tilojen, myös keittiön, käyttöoikeus yhdessä muiden tiloja käyttävien kanssa. Tilan vuokraaja huolehtii loppusiivouksesta ja huonekalujen järjestelystä sekä vastaa mahdollisista sattuneista vahingoista.

Mikäli tilavarausta ei kirjallisesti peruuteta viimeistään viikkoa ennen varausajankohtaa, laskutetaan varaajalta puolet tilavarauksen vuokrasta. Tanssiseura Swing Team ry voi erityisestä syystä, esim. seuran oma tilojen käyttötarve, muuttaa toistuvaa varausaikaa tai peruuttaa sen ilmoittamalla siitä asianomaiselle viikkoa ennen varauksen ajankohtaa.

Tietoja tilojen soveltuvuudesta ja varustelusta tarkemmin jäljempänä.

Tilavuokrausasioissa ota yhteyttä  info (at) swingteam.fi


 

 

Tilan hinnasto

 

Swing Teamin sali, noin 200 m2
Vuokra-aika Hinta Lisätiedot
1 tunti 20 € Arkisin klo 9-17 alennus 50 %
arkipäivä klo 9 - 17 80 € Lisätunnit 20 €
la tai su klo 10 - 18 160 € Lisätunnit 20 €
pe klo 10 - la klo 18 200 € Lisäpäivät 100 €
la klo 10 - su klo 18 200 € Lisäpäivät 100 €
pe klo 10 - su klo 18 300 € Lisäpäivät 100 €

 

Tilojen soveltuvuudesta

Swing Teamin sali soveltuu monenlaiseen toimintaan, josta seuraavassa esimerkkejä.

 

Tanssi

Tilat ovat tanssitoimintaa varten remontoitu, lattia on hyvin luistavaa parkettia. Salissa on yhdellä seinällä isot peilit lähes koko seinän leveydellä. Swing Teamin sali soveltuu siten erinomaisesti esimerkiksi seuran tunneille tai omille yksityistunneille. Salin lisäksi vuokraajien käytössä ovat monipuoliset sosiaalitilat, kuten oleskelutila, pukeutumistilat ja keittiö.

 

Muu liikunta

Swing Teamin sali soveltuu myös muille liikuntalajeille, kuten jumpille ja kamppailulajeille. Swing Teamin tiloissa on helppo järjestää yrityksen TYKY-toimintaa, erilaisia liikuntakilpailuja tai vaikkapa eläkeläistoimintaa.

Huomaathan, että suojaamattomista lampuista sekä peileistä johtuen tila ei sovellu palloilulajeihin.

 

Juhlat

Swing Teamin tilat soveltuvat hyvin erityisesti tanssijuhlien järjestämiseen. Salin läheisyydessä on pieni keittiö, joka on käytettävissä juhlien järjestelytoimissa.

Swing Teamin salin varusteluun kuuluu pöytiä ja tuoleja, jotka sisältyvät salivuokraan.

 

Bändien esiintymiskeikat

Swing Teamin salissa on hyvät mahdollisuudet järjestää bändien keikkoja, sillä tila on varusteltu monipuolisella äänentoisto- ja valaisukalustolla. Salissa on oma sähkökeskus voimavirtapistorasialla, joka mahdollistaa bändin omien järeämpienkin laitteiden sähkönsyötön.

 

Kokoukset ja kokoontumiset

Swing Teamin salissa voidaan järjestää kokouksia, peli-iltoja ja muita tapahtumia.

 

Leirit

Swing Teamin sali soveltuu myös liikunnallisten sekä muiden leirien pitämiseen.

 

Tilojen varustelu

Tilan vuokraan sisältyy tarvittaessa erilaisia varusteita. Jos haluat käyttää salin äänentoistolaitteita, valaisukalustoa tai videotykkiä, ilmoitathan siitä varausta tehdessäsi.

Varusteisiin kuuluvat:

  • äänentoistolaitteet
  • valaisukalusto (kirkkaita spotteja ja värillisiä valoja, peilipallo, valojen monipuolinen säätö valomikseristä, max. teho n. 8 kW!)
  • voimavirtapistorasia, oma sähkökeskus salissa
  • videotykki
  • tuoleja (n. 10 kpl)
  • pöytiä (2 kpl)