Marko L.

Marko Leppänen

Marko ei olisi voinut aavistaa, mihin pisti päänsä talvella 2018, kun hän lähti ensimmäistä kertaa tanssitunneille. Bugg oli silloin lajina ja se on kaikkien lajikokeilujen jälkeen yhä se omin laji. Ensimmäisten bugg-tuntien jälkeen Marko on kolunnut kymmenien eri opettajien tunteja, leirejä ja lähiaikoina myös ohjaajakoulutuksia.

Kun johonkin hurahtaa, sitä hurahtaa kunnolla. Ensimmäisissä kilpailuissa 2019 Markoa jännitti kovasti, mutta nykyään senkin laskee jo hauskanpidoksi. Kilpaileminen antaa hieman erilaista näkökulmaa tanssimiseen kuin vaikka lavatanssit, vaikka sielläkin välillä tulee käytyä. Opettamisen aloittaminen 2021 toi taas ihan uusia kokemuksia ja näkökulmia myös Markon omaan tanssiin.

Laiskalle miehelle tekniikan hiominen siihen pisteeseen, että tanssi sujuu ilman ylimääräisiä voimainponnisteluita on sydämen asia.

Kompetenssit: Marko on suorittanut Tanssiurheiluliiton RS-seuraohjaajakurssi 1:sen sekä buggin lajiosan niin ja työstää parhaillaan koulutuksia täydentävää harjoittelua. Lisäksi hän on osallistunut Suomen tanssikoulun opettajille suunnatuihin koulutuksiin ja tanssijana useille leireille ja tapahtumiin.