Anni

Anni Henttonen

Anni hurahti tanssin maailmaan parikymppisenä, kun isänsä mukana kerran lavatansseihin eksyi. Mieltymys swing-musiikkiin vei tytön Lindy Hop -leirille ja sitä kautta edelleen muiden Rock'n'Swing -lajien pariin. Vuosina 2009-2013 sekä 2018-2019 Annia nähtiin kotimaan GP-kisoissa varsin aktiivisesti, kansainvälisissäkin mittelöissä jokusen kerran. Kisalattioilla Annia on vuosien saatossa nähty Buggin, Boogie Woogien, Fuskun, Lindy Hopin ja Rockabillyn kierroksilla. Kisauran kirkkaimpina saavutuksina ovat Rockabillyn suomenmestaruudet vuosilta 2011, 2012 ja 2019.

R'n'S-lajeissa valmentautumisen lisäksi Annilla on takanaan hieman kilpatanssitaustaa (10-tanssit) ja lavatanssiharrastusta monien vuosien ajalta.

Paritanssissa Annille tärkeintä on tarina, joka luodaan liikkeenä yhdessä parin kanssa kulloinkin soivasta kappaleesta. Valmennuksessa Anni pyrkii painottamaan asioita, jotka edesauttavat tarinan syntymistä: hyvää tekniikkaa, parin välistä vuoropuhelua ja tanssin iloa.

Kompetenssit: Valmennuskokemusta Annille on karttunut useiden kausien
ajalta mm. Tanssiseura Baunssin valmentajakaartissa sekä eri tahojen järjestämillä leireillä ja lyhytkursseilla. Annilla on takanaan myös Suomen Tanssiurheiluliiton tarjoamaa koulutusta (PT 1) ja pedagogisia opintoja.