Tehdään yhdessä sinun näköisesi seura

jakejaleea

Tanssiseura Swing Team ry on rekisteröity yhdistys, jota pyöritetään talkoovoimin. Hallitus ja muu aktiiviporukka koostuu sinun kanssatanssijoistasi, jotka haluavat vaikuttaa siihen, millaista tanssivalmennusta ja millaisia tanssitapahtumia Tampereella järjestetään. Kaikenlainen apu on tervetullutta, oli se sitten tapahtumaidea, valokuvauspalvelua, dj:nä toimimista, mainosten suunnittelua, tapahtumajärjestelyissä auttamista, esiintymisissä mukana olemista - tai mitä ikinä keksitkään! Ilmaise kiinnostuksesi tulla mukaan seuratoimintaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)swingteam.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä johonkuhun hallituksen jäseneen esim. hihasta nykäisemällä tai Facebookissa. Seura on yhtä kuin sen jäsenet - ilman jäseniä ei ole seuraa, joten tule siis mukaan vaikuttamaan siihen, millainen seura Swing Team on!

 

Haluatko mukaan esiintymään?

kesa_charleston

Meille tulee jatkuvasti esiintymispyyntöjä erilaisiin tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin - kesällä yleensä enemmän kuin muina vuodenaikoina. Lisäksi pyrimme markkinoimaan seuraa erilaisilla omilla tanssitempauksilla ja perinteisillä esittelytilaisuuksilla. Nämä kaikki tehdään talkoovoimin, jokainen omilla taidoillaan, yleensä porukalla!

Haluaisitko tulla mukaan esiintymään? Tärkeintä on tanssin ilon välittäminen katsojalle, ei niinkään tekniset taidot, joten kaikentasoiset tanssijat ovat tervetulleita mukaan! Esiintyjiä tarvitaan seuran kaikkiin lajeihin - esityksissä voi olla esim. vapaata tanssia tai opeteltuja pari- tai soolo-koreografioita!

Kiinnostuitko? Ilmaise kiinnostuksesi lähettämällä viestiä osoitteeseen info(at)swingteam.fi!

Niin, ja mukaan tarvitaan usein myös musiikin soittajaa, juontajaa, ääni- ja valo-osaajaa, kuvaajaa... kaikenlaisesta osaamisesta on hyötyä, vaikkei estradilla itse viihtyisikään :)

Onko sinulla tapahtumaidea?

pikkujoulutjakisat

Kaipaatko jonkin tietyn lajin tai teeman workshopia tai viikkotunteja? Haluaisitko päästä jonkun tietyn opettajan tai opettajaparin oppiin?

Kerro Swing Teamille tapahtumaideasi, niin selvitämme mahdollisuutta järjestää haluamasi kaltainen tapahtuma tulevalla kevätkaudella!

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)swingteam.fi