Swing Teamin yleisohje kevään viikkotunneille 2022

Kevätaurinko, kuvaaja Pirkko Harri, Lapua
Kuva: Pirkko Harri, Lapua

Tanssiseura Swing Team suosittelee kasvomaskin käyttöä viikkotunneilla, mikäli sinulla ei ole omaa vakiparia. Suosituksella pyritään ensisijassa ehkäisemään niitä riskejä, jotka syntyvät, kun toisilleen ennestään tuntemattomat ihmiset kokoontuvat pidemmiksi ajoiksi sisätiloihin, jossa etäisyyden pitäminen ei ole mahdollista. Suositus ei koske henkilöitä, joille maskin pitäminen aiheuttaa terveydellistä haittaa, alle 15-vuotiaita, eikä tunteja, jolla ei tanssita parin kanssa (Soolokoreografia, Swing Power, Rock'n'Sweat, Rock'n'Roll formaatiot).

Vallitsevasta tilanteesta johtuen, emme voi järjestää tunneillamme perinteistä parinvaihtorinkiä. Mikäli sinulla ei ole omaa paria, valmentajat katsovat parit / pienryhmät, joissa tanssitaan koko tunnin ajan. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta myös tuntien aikana. Tanssisalilla on saatavilla käsidesiä.

Huomioithan, että tunneille saa tulla vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on edes lieviä flunssan oireita, jää kotiin. Valmentajilla on oikeus poistaa sairaan oloinen henkilö tunnilta. Jos sairastut, olethan poissa treeneistä kahden oireettoman päivän ajan tai jos olet saanut positiivisen tuloksen koronavirustestistä, niin kauan kunnes lääkäri antaa sinulle luvan palata harjoituksiin. Noudatathan voimassaolevia viranomaissuosituksia.

 

FaLang translation system by Faboba