Swing Teamin kevään 2021 viikkotunnit

Tanssiseura Swing Teamin aikuistoiminta on tauolla toistaiseksi

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä on päättänyt jatkaa voimassa olevia suosituksia pienin muutoksin toistaiseksi. Myös Tampereen kaupungin linjaus kaikkien kaupungin sisäliikuntatilojen käytön rajoituksista jatkuu pienin muutoksin eli myös Swing Teamin sali on aikuistoimintojen osalta käyttökiellossa.

Kevätkauden 2021 aikuisten viikkoryhmät starttaavat heti, kun koronatilanne sallii. Juniori- ja lapsiryhmien (ei perhetanssi) toiminta päästään kuitenkin aloittamaan suunnitelmien mukaisesti 18.1.2021 alkavalla viikolla. Näidenkin ryhmien koko on kuitenkin ohjaajat mukaan luettuna rajattu enintään 10 henkeen kerrallaan, joten näiden ryhmien ohjaajat jakavat ilmoittautuneet tarvittaessa peräkkäisiin vuoroihin, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Ilmoittautumislomakkeet SwingJuniorz ja erityislasten/-nuorten ryhmiin on avattu, mutta poikkeustilanteesta johtuen vahvistusviestit niihinkin lähetetään manuaalisesti. Näiden ryhmien osalta lisätietoja: meri.aijo(@)swingteam.fi

Tilanteeseen liittyvää tiedotetta päivitetään viikoittain, aina alkuviikosta maanantain-tiistain aikana. Pysytään terveinä ja ollaan kärsivällisiä, niin pääsemme kaikki tanssimaan jälleen mahdollisimman pian!

Kevätaurinko, kuvaaja Pirkko Harri, Lapua

Kuva: Pirkko Harri, Lapua

 

FaLang translation system by Faboba