Satu

Jukka ja Satu

Tervetuloa tutustumaan ihanaan maailmaan, jota tanssiohjaaja Satu balboasta tarjoaa!

Olen Satu, intohimoinen tanssija ja ohjaaja joka on omistautunut balboa-tanssin lumoavaan taikaan. Balboa on opetuslajini, ja olen ylpeästi vienyt swing-lajien iloista viestiä eteenpäin yli kymmenen vuoden ajan.

Olen saanut kunnian jakaa tanssitaitojani Lahden Jam'n'Rollin jäsenille useiden vuosien ajan. Kisakentillä olen kilpaillut rohkeasti vuosien varrella, kokeillen siipiäni fuskuun, bugiin, boogie woogieen ja lindy hopiin. Samalla olen hakenut syvempää ymmärrystä tanssin maailmaan monien yksärivalmennuksen muodossa.

Innostus ei rajoitu ainoastaan kotimaan rajojen sisälle. Olen keränneet uusia ideoita ja tuoreita näkökulmia kansainvälisiltä leireiltä, erityisesti lindy hopin ja balboan parista. Nykyään erityisesti balboa on vallannut sydämeni sen teknisen taituruuden ja iloisen energian ansiosta.

Tahdon tarjota mahdollisuuden myös sinulle sukeltaa balboan taikapiiriin. Tule mukaan luomaan yhdessä iloista ja teknisesti taitavaa tanssia balboa-ohjaajan Satun johdolla. Luvassa on tanssia, iloa ja yhteisöllisyyttä – tervetuloa mukaan tanssin riemukkaaseen maailmaan!