Milja ja Simo

IMG 8784

Milja aloitti tanssiharrastuksensa 15-vuotiaana boogie woogiella, pian alkeiskurssin jälkeen hän aloitti treenauksen ja kilpailemisen. Samaan aikaan Milja opetteli uusia lajeja kuten lindy hopia, fuskua ja buggia. Milja on valmentanut Swing Juniorzeja jo pari vuotta, Simo liittyi juniorivalmentajakaartiin hieman alle vuosi sitten. Fuskun ja bugg:in jatkoryhmissä taas Simo on konkarivalmentaja kolmen ja puolen vuoden kokemuksella.

Tamperelainen Simo hurahti tanssiin jo 15-vuotiaana eikä loppua ole sen koommin näkynyt. Tanssikokemusta hän on kerännyt rutkasti aktiivisella lavatanssilla. Ahkeran treenaamisen ja kilpailemisen myötä suosikeiksi hänelle muodostui fusku ja bugg, sekä hitaampaan musiikkiin tanssittava blues.

Valmentamisessa Simolle ja Miljalle tärkeimpiä asioita ovat tekniikka sekä lajinomainen tanssiminen. Huolimatta ryhmien teknisesti haastavista opetuksista, ryhmissä on hyvä yhteishenki oppilaiden ja valmentajien välillä ja illan päätteeksi kaikki poistuvat hymy huulilla salilta. Tasaisesti kauden mittaan pidetyt palautetunnit takaavat henkilökohtaiset neuvot kaikille halukkaille! Simo ja Milja pitävät että heitä haastetaan tunneilla kaikenlaisilla tanssikysymyksillä ja viimeistään seuraavalla kerralla tuovat vastaukset lähes kysymykseen kuin kysymykseen.

Kompetenssit: Simo on suorittanut Tanssiurheiluliiton PT1:n, joka vastaa nykyistä RS-seuraohjaajakurssi 1:tä, sekä JT1:n, joka vastaa nykyistä RS-seuravalmentajakurssi 1:tä. Lisäksi hän on suorittanut Boogie Woogien perus- ja kilpatason lajiosat ja Buggin perustason lajiosan.

Milja on suorittanut Tanssiurheiluliiton PT1:n, joka vastaa nykyistä RS-seuraohjaajakurssi 1:tä, sekä JT1:n, joka vastaa nykyistä RS-seuravalmentajakurssi 1:tä. Lisäksi hän on suorittanut Boogie Woogien ja Buggin perustason lajiosat.