Merja ja Mikko

IMG 8891

Mikon tanssiharrastus on alkanut lavatanssipuolella. Swing-tansseista ensimmäisenä kolahti lindy hop, koska sen musiikki yksinkertaisesti pakottaa jalan täppäämään rytmiä ja käden liikkeelle. Lindyn jälkeen kiinnostusta on löytynyt myös fuskuun, bugiin ja west coast swingiin. Parasta tanssissa on kun parin kanssa löytyy yhteinen sävel ja kommunikointi, musiikki ja liike vievät mukanaan.

Merjan tanssikilometrit ovat alkaneet 7-vuotiaana kansantanssin parissa, mistä hän on päätynyt useiden lajikokeilujen kautta rock’n’swing-tanssien pyörteisiin. Lindy hop on kuitenkin valikoitunut Merjan ykkösvalinnaksi. Eri lajeista saa maustetta niin pari- kuin yksilötanssiin, kun perusasiat ovat kunnossa. Paritanssi on parhaimmillaan hauskaa yhdessä oloa ja sanatonta kommunikaatiota, missä ei ole virheitä vaan variaatioita.

Merjan ja Mikon alkeistunneilla tavoitteena on balanssi saada osaallistujat löytämään tanssin riemu ja saada aikaan onnistumisen elämyksiä samalla kuitenkin rakentaen pohjaa hyvälle tekniikalle. Tunneilla tavoittelemme hyväksyvää ilmapiiriä, tanssi on kaikille. Jos aloittelijalle syntyy kaudesta fiilis, että tätä tekee mieli lisää, niin olemme onnistuneet!