Meri ja Marko

Marko ja Meri

Marko ja Meri aloittivat tanssiharrastuksen muutamia vuosia sitten boogie woogien parissa ja jatkoivat siitä piakkoin sujuvasti lindy hopin iloiseen maailmaan.
He ovat tanssineet keskenään parina alusta lähtien ja ovat olleet mukana lukuisissa seuran esiintymisprojekteissa ja ovat nyttemmin kunnostautuneet myös kilpalattialla. Nykyään he ovat seuran aktiivisia toimijoita ja harrastavat sekä kilpailevat kaikkia seurassa tanssittavia lajeja.

Markolle ja Merille on tanssissa tärkeintä hauskan pito ja yhdessä tekeminen hyvää perustekniikkaa unohtamatta.

Kompetenssit: Meri on suorittanut Tanssiurheiluliiton PT1:n ja PT2:n, jotka vastaavat nykyistä RS-seuraohjaajakurssi 1:tä ja 2:ta sekä JT1:n, joka vastaa nykyistä RS-seuravalmentajakurssi 1:tä. Lisäksi Meri on suorittanut Boogie Woogien ja Buggin perustason lajiosat ja Rockabillyn ohjaajakoulutuksen. Merillä on myös Liikunnan ammattitutkinto ja Personal Trainertutkinto, ja näiden lisäksi hän on suorittanut Sherborne-liikunnan peruskurssin, liikuntaleikkiohjaajan perus- ja jatkokurssin, sekä soveltavan liikunnan ja lastentanssin ohjaajakoulutuksen.

Marko on suorittanut Tanssiurheiluliiton PT1:n ja PT2:n, jotka vastaavat nykyistä RS-seuraohjaajakurssi 1:tä ja 2:ta, sekä JT1:n, jotka vastaa nykyistä RS-seuravalmentajakurssi 1:tä. Lisäksi hän on suorittanut Boogie Woogien ja Buggin perus- ja jatkotason lajiosat, Lindy Hopin perustason lajiosan ja Rockabillyn ohjaajakoulutuksen. Näiden lisäksi Marko on suorittanut RS-tuomari koulutuksen ja kilpailunjohtajakoulutuksen. 

Markolla ja Merillä on Lindy Hopin senioriluokan suomenmestaruus vuodelta 2016.