Kilpailutoiminta

Tanssiseura Swing Teamin parit kilpailevat säännöllisesti sekä koti- että ulkomailla. Seuran pareja kuuluu Suomen rock'n'swing-maajoukkueeseen.

Seuran tanssijat ovat saavuttaneet erinomaisia sijoituksia sekä kansallisissa että kansainvälisissä kilpailuissa: Swing Teamiä edustaneet parit ovat voittaneet useita Suomen mestaruuksia boogie woogiessa, lindy hopissa ja buggissa sekä saavuttaneet loistavia tuloksia muissa rock'n'swing-tansseissa.

 

Kilpailemaan?

Kilpailemaan voi lähteä koska tahansa. Suomen tanssiurheiluliiton rock'n'swing-GP-kilpailuissa kilpaillaan lindy hopissa, boogie woogiessa, buggissa ja rock'n'rollissa sekä erillislajeina fuskussa ja rockabillyssä. Taitotasoja ja ikäryhmiä on useita jokaisessa lajissa. Yleisissä luokissa aloitetaan D-luokasta ja noustaan sieltä C:n ja B:n kautta A-luokkaan. SM-kisoissa kilpailevat A-C-luokkien parit sekä juniorit ja lapset.

Halutessasi kilpailemaan voit ottaa yhteyttä seuran kilpailijavastaavaan tai ryhmäsi valmentajaan, joilta saat lisätietoja.

 

Rock'n'swing-kilpailuja 

 

la 19 lokakuu, 2019
RS GP-kisat // Swing Team, Tampere
la 16 marraskuu, 2019
RS GP-kisat // Terpsikerho, Kouvola

 

Kilpailijoiden linkit

Kilpaileva seuran jäsen sitoutuu noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry:n vahvistamaa antidopingsäännöstöä ja kansainvälisen lajiliiton antidopingsäännöstöjä. Dopingrikkomukset ja seuran jäsenelle niistä määrättävät seuraamukset on määrätty edellä mainituissa antidopingsäännöstöissä.

Tanssiurheiluliiton kilpailukalenteri
Suomen Tanssiurheiluliiton kilpailusäännöt
Suomen Antidopingtoimikunta ADT ry

FaLang translation system by Faboba