Syksyn 2018 kurssiuutuus: Fuskun kisa-alkeet

fusku kisa alkeet
Haluatko oppia tanssimaan, mutta olet myös kiinnostunut kilpailemisesta? Vai oletko tanssinut jo pidempään, mutta haluat uusia haasteita ja treenata hieman tavoitteellisemmin?

Kisa-alkeisryhmä on tarkoitettu kaikille kilpailemisesta ja esiintymisestä kiinnostuneille tanssitaitoon katsomatta. Ryhmän opetus lähtee liikkeelle alkeista edeten ryhmän tarpeiden mukana aina kisatekniikoihin asti. Kilpailuihin tähtäävästä valmennuksesta huolimatta ryhmä treenaa rennossa ilmapiirissä tanssijoiden tarpeet huomioon ottaen.

Vaikka et olisikaan aiemmin tanssinut, voit aloittaa kilpailemisen jo tänä syksynä. GP-kilpailuiden alimmassa D-luokassa kilpailee monia vasta tanssitaipaleensa alussa olevia pareja, ja syksyllä juuri sinä voit olla yksi heistä!

Ryhmään voit tulla oman parin kanssa tai ilman, sillä ryhmän valmentajat pyrkivät luomaan parittomista tanssijoista uusia pareja.

Ryhmää valmentavat pitkän kilpailutaustan omaava Olli parinsa Saanan kanssa. Olli ja Saana kilpailevat aktiivisesti itsekin fuskun ylimmässä luokassa ja lyhyen yhteisen kilpauransa aikana he ovat yhdessä menestyneet niin rock'n'swing- kuin lavatanssi cup -kilpailuissakin.

 

FaLang translation system by Faboba