Summer Jamboree 2017

Swing Teamin 20-vuotisjuhlavuoden kesä huipentuu legendaarisella Nokian Hämyslavalla!

Summer Jamboree tarjoaa monipuolista tanssittavaa musiikkia ja tiedossa onkin ainutlaatuiset bileet. Tervetuloa tanssimaan tai muuten vain nauttimaan hyvästä menosta!


Tapahtuman bändit:

FBI-BEAT
20-vuotista taivaltaan myös juhliva illan pääesiintyjä ei paljoa esittelyä kaipaa varsinkaan lavatanssikansan keskuudessa. Suomen tanssiorkestereiden kärkinimiin lukeutuva FBI-Beat, kitaristi Markus Törmälän johdolla, tarjoaa monipuolista tanssimusiikkia ja alan rautaisina ammattilaisina toteuttavat ohjelmistonsa juuri tapahtuman luonteen mukaiseksi.Tällä kertaa nelikko on lupautunut soittamaan Swing Teamia edustavan ohjelmiston, joten luvassa on takuulla vauhdikasta menoa. Ehkäpä kuulemme ohjelmistossa mm. rock'n rollia, rautalankaa, vauhti-iskelmää...

MIDNIGHT SHIFT TRIO
Tämä trio tarjoaa 50's-henkistä omilla mausteilla höystettyä rockabillya. Se on aloittanut toimintansa jo 90-luvulla ja heillä onkin monia keikkoja ympäri suomenmaata takana, joten erittäin kokeneista soittajista koostuvasta bändistä on kyse. 

4 O'CLOCK REHEARSAL
Bändin muusikoiden rock'n roll -juuret ovat jo 80- ja 90-luvuilla. Mausteita on otettu rohkeasti myös 50-luvun ulkopuolelta, mikä tuo bändin tekemiseen monipuolisuutta. Setistä löytyy sekä omaa tuotantoa että tuttuja klassikoita.

Alustava soittoaikataulu:
17:30 FBI-Beat
18:30 Midnight Shift trio
19:30 FBI-Beat
20:30 4 O'clock Rehearsal
21:30 FBI-Beat
Muutokset mahdollisia.

Liput ovelta 17€. Lipunmyynnissä vain käteismaksu.

Tapahtuma on ikärajaton ja avoin kaikille, eli Swing Teamin jäsenyyttä / jäseneksi liittymistä ei edellytetä.

Tapahtumassa kioskimyynnin lisäksi erillinen anniskelualue.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/722286077956543

FaLang translation system by Faboba