Summer Jamboree 2017

Swing Teamin 20v-juhlavuoden kesä huipentuu legendaarisella Nokian Hämyslavalla!

Summer Jamboree kokoaa tanssikansaa yhteen ja tiedossa onkin ainutlaatuiset bileet mahtavien bändien kera.


Tapahtuman bändit:

FBI-BEAT
20 vuotista taivaltaan myös juhliva illan pääesiintyjä ei paljoa esittelyä kaipaa varsinkaan lavatanssikansan keskuudessa. Suomen tanssiorkestereiden kärkinimiin lukeutuva FBI-Beat, kitaristi Markus Törmälän johdolla, tarjoaa monipuolista tanssimusiikkia ja alan rautaisina ammattilaisina toteuttavat ohjelmistonsa juuri tapahtuman luonteen mukaiseksi.Tällä kertaa nelikko on lupautunut soittamaan Swing Teamia edustavan ohjelmiston, joten luvassa on takuulla vauhdikasta menoa. Ehkäpä kuulemme ohjelmistossa mm. rock'n rollia, rautalankaa, vauhti-iskelmää...

MIDNIGHT SHIFT TRIO
Tämä trio tarjoaa 50's henkistä omilla mausteilla höystettyä rockabillya. Se on aloittanut toimintansa jo 90-luvulla ja heillä onkin monia keikkoja ympäri suomenmaata takana, joten erittäin kokeneista soittajista koostuvasta bändistä kyse. 

4 O'CLOCK REHEARSAL
Bändin muusikoiden rock'n roll -juuret ovat jo 80- ja 90-luvuilla. Mausteita on otettu rohkeasti myös 50-luvun ulkopuolelta, mikä tuo bändin tekemiseen monipuolisuutta. Setistä löytyy sekä omaa tuotantoa että tuttuja klassikoita.


Liput ennakkoon 15€ / ovelta (jos jää) 17€
Ennakkoliput tulevat myyntiin kesäkuun aikana. 

Tapahtuma on ikärajaton ja avoin kaikille, eli Swing Teamin jäsenyyttä / jäseneksi liittymistä ei edellytetä.

Tapahtumassa kioskimyynnin lisäksi erillinen anniskelualue.Lisätietoja ja ohjeita mm. lippujen ostamiseksi tulossa myöhemmin.

Varaa siis jo nyt 20.8 kalenteriisi ja tule kokemaan upea kesätapahtuma!

FaLang translation system by Faboba